Moeders van Morgen

Van veel geneesmiddelen is helaas nog niet bekend of ze veilig zijn rondom de zwangerschap. Moeders van Morgen verzamelt ervaringen van zwangere vrouwen om meer kennis hierover te genereren.

Coronavaccins

Aan alle zwangere vrouwen wordt geadviseerd zich te laten vaccineren tegen corona. Omdat de kans op een ernstiger beloop van corona tijdens de zwangerschap groter is dan daarbuiten. Maar vaccineren moet wel veilig zijn! Moeders van Morgen bewaakt de veiligheid van deze vaccins tijdens de zwangerschap.

Moeder van Morgen

Moeders van Morgen start een campagne om alle zwangere vrouwen in Nederland te vragen hun ervaringen met geneesmiddelen en vaccins te delen. Hierdoor kan in de toekomst betere informatie over de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins worden gegeven aan vrouwen en zorgverleners. Door hun deelname nu, helpen ze moeders van morgen.

Op website www.moedersvanmorgen.nl is alle informatie over dit onderzoek te lezen en kunnen zwangeren zich aanmelden voor deelname.

Kenniscentrum

Moeders van Morgen is het kenniscentrum op het gebeid van geneesmiddelen bij kinderwens, tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Het is onderdeel van Bijwerkingencentrum Lareb.

Op deze website is de online kennisbank te raadplegen met informatie over veilig gebruik van geneesmiddelen en vaccins rondom de zwangerschap.

Moeders van Morgen is de nieuwe, overkoepelende naam van het zwangerschapsregister pREGnant en de Teratologie Informatie Service (TIS). Moeders van Morgen is het kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelgebruik rondom de zwangerschap.

Wij doen onderzoek naar en geven informatie over geneesmiddelgebruik vóór en tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *