De kracht van rust

De kracht van rust

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. De balans tussen werken en rusten is kwijt. Hoe zorg je ervoor dat je weer met plezier je leven leidt en ook in de komende periode zo werkt en leeft dat je niet opgebrand raakt?

De kracht van rust

Op 20 oktober 2020 verschijnt bij Uitgeverij Ten Have het nieuwste boek van Mirjam van der Vegt. Van der Vegt geeft ons in ‘De kracht van rust‘ 8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven. Elke les leert je te leven uit vertrouwen.

Vanuit rust leven en werken

Het boek biedt onverwachte en praktische handreikingen om vanuit rust te leven en te werken. Beoordeel de dag naar wat je zaait in plaats van oogst. Ontdek hoe pauzes zichzelf terugverdienen en dat alles wat vandaag op je pad komt, genoeg is. Van der Vegt spoort ons aan te leven vanuit onze diepste waarden en onze kwetsbaarheid te omarmen. Juist dan komt de rust die we zo verlangen naar ons toe.

‘Dit boek is een ode aan rust en ontspanning. Zo nodig in de huidige digitale tijd met constante veranderingen.’ – Katja Staartjes, atlete, bergbeklimmer en trainer.

Inspirerende verhalen

De lessen worden ondersteund door inspirerende verhalen van rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes, bisschop Ancelimo en ervaringen van vele andere harde werkers, onder andere vanuit de kloostertraditie. Zij laten zien dat je in goed gezelschap verkeert wanneer je gas terugneemt en de kracht van rust de ruimte laat.

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt
Mirjam van der Vegt

Na een haar afstuderen heeft Mirjam van der Vegt bij de actualiteiten programma’s Twee Vandaag  en Netwerk gewerkt. Daarna schreef ze achtergrond artikelen voor het programmablad Visie en werkte ze aan verschillende projecten, zoals een documentaire over homofilie, een lessenpakket over zelfdoding en een e-cursus over stilte.

Haar belangstelling voor stilte resulteerde in een eigen onderneming waaruit zij trainingen verzorgt. Zij schreef de Stiltelijn, waaruit de boeken Koester je hart en het Stiltedagboek uit voort kwamen. In 2009 debuteerde van der Vegt met de roman Schaduwvlucht waarna er nog meer boeken volgden.

8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven.

Boekgegevens

  • Auteur:  Mirjam van der Vegt 
  • Titel: De kracht van rust 
  • Ondertitel: 8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven  
  • Prijs: 20,99 
  • Uitvoering: Paperback 
  • Omvang 208 pagina’s 
  • ISBN: 9789025909024 
  • Verschijning: 20 oktober 2020
boek De kracht van rust Mirjam van der Vegt
De kracht van rust, Mirjam van der Vegt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *