Vast wel, Brenda Frunt, Marieke de Groot

Hoe minder vaak eten, je meer energie geeft

Hoe halveer je jouw buikvet en verdubbel je jouw energie? Het antwoord op deze vraag is simpel: periodiek vasten. Een proces dat je helpt om tot op hoge leeftijd je gezondheid te behouden. Of om het terug te winnen.

Wil jij leren hoe je door minder vaak te eten, nuchter te bewegen en anders te ademen juist méér energie krijgt. Vast wel!

Ten onder aan overvloed

Sinds een paar decennia leven we echt in overvloed. Dat heeft zijn weerslag. We hebben niet alleen méér eten, maar ook méér problemen gekregen. Veel mensen zijn chronisch ziek, vaak moe en prikkelbaar. Vasten is de oplossing voor heel veel van deze problemen. 

Het boek Vast Wel! maakt je op een hele toegankelijke manier wegwijs in de wereld van het vasten. Waarom is vasten zo goed voor je? Wanneer vast je? Wanneer eet je? Wat eet je wel en waarom? Wat eet je juist niet? Ontdek de magie van periodiek vasten.

Vet verbranden, vet genieten

Dit boek is voor de werkende mens die ’s middags ook nog productief wil zijn zonder de welbekende afterlunch-dip, de ondernemer die scherpe focus nodig heeft, de ouders die energie nodig hebben voor alles wat het leven van ze vraagt, de sporter die zijn prestaties wil verbeteren en de levensgenieter die zijn buikje graag ziet verdwijnen. 

Vast Wel! is de eerste stap naar een gezond en energierijk leven. Met praktische tips, heldere informatie, praktijkopdrachten en een stappenplan helpt dit boek je op weg naar twee tot drie gezonde eetmomenten per dag. Inclusief 34 gluten- en zuivelvrije recepten ter inspiratie. 

Foto van Brenda Frunt en Marieke de Groot
Brenda Frunt & Marieke de Groot.

Over de auteurs

Brenda Frunt schreef eerder bestsellers, waaronder Goud op je Bord met ‘sportkok’ Erik te Velthuis. Samen met Marieke de Groot is zij eigenaar van De Voedingsacademie. Met hun achtergrond in voeding en gezondheidswetenschappen coachen Brenda en Marieke mensen, ook in het bedrijfsleven en de (top)sport, op weg naar meer energie, focus en levensgeluk.

Boekgegevens

  • Titel: VAST WEL
  • Ondertitel: Hoe minder vaak eten, je meer energie geeft
  • Auteurs: Brenda Frunt & Marieke de Groot
  • EAN 9789492798978
  • Prijs; € 29,95
  • Uitgever: Uitgeverij Lucht
  • Verschijningsdatum: 1 oktober 2021

Te koop bij BOL.com

Vast wel, Brenda Frunt, Marieke de Groot
Vast wel. Hoe minder vaak eten, je meer energie geeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *