appeltje-eitje

Oktober is ‘gezond eten maand’

We worden continu verleid tot het maken van ongezonde keuzes. In de winkelstraten ligt de ongezonde verleiding op de loer. De supermarkten werken ook niet écht mee: maar liefst 80% van hun aanbiedingen is ongezond. De gezonde keuze wordt er op deze manier niet makkelijker op. Genoeg reden om mee te doen aan Appeltje-eitje!

Appeltje-eitje!

Gezonde voeding en tegelijkertijd betaalbaar eten is lang niet altijd even makkelijk. Daarom wil het Diabetes Fonds je graag helpen. Schrijf je gratis in en ontvang de hele maand oktober lekkere recepten, gezonde inspiratie en handige tips. Zo wordt gezond en betaalbaar eten voor jou een makkie. Appeltje-eitje dus!

appeltje-eitje-digitaal-receptenboek
Gratis digitaal Appeltje-eitje receptenboek.

Gratis digitaal receptenboek

Chef Martin Senders en diëtist Kim Brouwers hebben speciaal voor Appeltje-eitje een digitaal receptenboek met 15 gezonde, betaalbare en makkelijke gerechten samengesteld. Ook vind je in het receptenboek tal van tips voor het maken van een gezond boodschappenlijstje.

Wil jij dit receptenboek direct gratis downloaden? Schrijf je dan nu in!

Bestel de speciale printuitgave

Liever een mooi printexemplaar van het Appeltje-eitje receptenboek? Dat kan! Klik op de onderstaande afbeelding om jouw unieke bewaarexemplaar (met nog meer recepten) te bestellen! Of bestel via de volgende weblink: Printuitgave bestellen.

appeltje-eitje-print-receptenboek
Printexemplaar Appeltje-eitje receptenboek.

Campagne Appeltje-eitje

Met de campagne Appeltje-eitje willen het Diabetes Fonds samen met campagnepartner Philips laten zien dat de gezonde keuze ook de makkelijke keuze kan zijn. Deelnemers ontvangen de hele maand oktober lekkere recepten, gezonde inspiratie, handige tips, kookvideo’s en mooie winacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *