Diabeteszorg producten

Glucose revolutie

Een revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd boek vol simpele hacks om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en daarmee je algehele gezondheid bewezen te verbeteren.

Met het nieuwe boek Glucose revolutie krijg je grip op je bloedsuikerspiegel, verbeter je je gezondheid en kun je eten wat je wil. 

Glucose

De afgelopen 5 jaar hebben wetenschappers ontdekt dat glucose ieders gezondheid beïnvloedt en dus niet alleen die van diabetespatiënten.

De After dinner dips, hormonale mood swings en onbedwingbare trek kennen we allemaal wel. Maar we koppelen puistjes, rimpels, vruchtbaarheidsproblemen, seksuele gezondheid, darmgezondheid, verzwakt immuunsysteem, gewichtstoename, slaapproblemen, vermoeidheid en honger niet direct aan het fluctueren van onze bloedsuikerspiegel.

Glucosespiegel

En op de lange termijn draagt een ontregelde glucosespiegel bij aan de ontwikkeling van chronische ziekten zoals diabetes type 2, leververvetting, hartaandoeningen, dementie en kanker.

Glucose revolutie

De Glucose revolutie is zowel vermakelijk als informatief en staat boordevol met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en verrassend toepasbare tips. Glucose revolutie helpt om je gezondheid te verbeteren zonder op dieet te gaan.

“Hoe meer research ik doe, hoe duidelijker het wordt dat glucose echt elk onderdeel van onze gezondheid beïnvloedt. Het is ongelooflijk om je te realiseren dat deze kennis zich tot nu toe alleen is ingezet om de gezondheid van diabetici te verbeteren en niet allang gemeengoed is geworden.” auteur Jessie Inchauspé.

Auteur Jessie Inchauspé

Jessie Inchauspé verhuisde na een bachelor in wiskunde en een master in biochemie, naar Silicon Valley om apps te bouwen die mensen helpen om met hun gezondheid om te gaan. Daar raakte ze gefascineerd door de wereld van glucosemonitoring en wat we ervan kunnen leren.

Jessie is de oprichter van het populaire Instagram-account Glucose Goddess, een beweging die mensen helpt weer in contact te komen met hun lichaam. 

Boekgegevens

  • Titel: Glucose revolutie
  • Oorspronkelijke titel: Glucose Goddess
  • Auteur: Jessie Inchauspé
  • Prijs: € 22,99 | Aantal pagina’s: 256 | Uitvoering: Paperback
  • Verschijnt: 22 maart 2022
  • ISBN: 978 94 6404 145 3
Glucose revolutie
Glucose revolutie van auteur Jessie Inchauspé.

1 gedachte over “Glucose revolutie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *