Angst overwinnen boek

Angst overwinnen

Het boek Angst overwinnen kan je bevrijden van de emotionele en fysieke last van leven met angst. Of het nu gaat om vliegangst, spinnenfobie, andere fobieën, sociale angst, paniek aanvallen, ziektevrees, posttraumatische stress of een andere angststoornis; in dit boek komen ze allemaal aan bod. Je leert de vaste denkpatronen en gewoonten van angst te doorbreken en overwinnen.

Angst overwinnen

De schrijvers van dit boek, Nik en Eva Speakman, hebben duizenden mensen geholpen een gelukkiger leven te leiden zonder angst. Nu is de beurt aan jou:

  • Wordt het leven je soms te veel?
  • Maken angsten je bang en hulpeloos?
  • Beïnvloedt stress je slaap en je gedrag?
  • Lijd je aan obsessief of dwangmatig gedrag?
  • Zit je vast in een relatie of baan die je angstig maakt?

Zelfhulp

Zet vandaag de eerste stap naar je nieuwe leven met behulp van dit boek. Door de juiste vragen te stellen en te beantwoorden, kun je de – vaak negatieve – kijk op je leven veranderen. Zo kun je je bevrijden van trauma’s en allerlei vormen van angst.

“Ik heb nooit in wonderen geloofd totdat ik de Speakmans tegenkwam”. Jake Roche, Engelse zanger, songwriter en acteur.

Nik en Eva Speakman

Nik en Eva Speakman horen tot de bekendste, levensveranderende therapeuten ter wereld. Ze hebben jarenlang intensief onderzoek gedaan naar gedrag en conditionering. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van hun baanbrekende therapie om gedrag te veranderen, bekend als ‘Schema conditionering’. Nik en Eva zijn zeer gedreven om mensen een gelukkiger leven te laten leiden.

Inkijkexemplaar

Angst overwinnen, Nik Speakman, Eva Speakman
Boek: Angst overwinnen; Auteurs:Nik Speakman, Eva Speakman, ISBN: 9789088509490.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *