MIND Blue Monday Run 2023

Doe mee met de MIND Blue Monday Run!

Op maandag 16 januari 2023 is het weer Blue Monday, zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Op deze dag worden er voor de 6e keer MIND Blue Monday Runs (en walks) georganiseerd in het hele land.

Meelopen

Je kunt meelopen in een van de 65 verschillende teams – of je eigen run/walk organiseren.

De teams variëren van 2 tot tientallen personen. Het gaat niet om het winnen, maar om het samen aandacht besteden aan depressie en wat dit voor impact op mensen en hun omgeving kan hebben. En om lekker samen te bewegen natuurlijk.

Somberheid en depressie

Somberheid en depressie staan in de top 3 van meest voorkomende psychische problemen. 40% van Nederland krijgt zelf of in z’n directe omgeving te maken met mentale klachten en dus ook vaak met depressie. Tegelijkertijd weten we dat juist bewegen goed is tegen somberheid en helpt bij depressie. 

Doe je mee?

Meedoen met de MIND Blue Monday Run is goed voor je eigen mentale gezondheid en tegelijkertijd ook voor die van anderen. Want door mee te doen maak je depressie beter bespreekbaar bij iedereen die je kent én haal je donaties op waarmee MIND zich kan blijven inzetten voor een psychisch gezonde samenleving.

Meld je nu aan voor de MIND Blue Monday Run en ontvang een gratis T-shirt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *