Eenzame vrouw zit alleen op staat.

Eenzaamheid overwinnen

Er wordt zelden over gesproken, maar velen van ons voelen zich eenzaam. Sommigen noemen het zelfs een van de meest verspreide ziekten van onze tijd.

Eenzaam zijn kan een gebrek aan sociale context zijn of het gevoel niet gezien, verbonden en geliefd te worden door de mensen om je heen.

Individualistische maatschappij

In onze individualistische maatschappij betalen we de rekening met stress, eenzaamheid en leegte. Ondertussen heeft noch de maatschappij, noch het individu de oplossing voor het probleem.

Hoe kom je aan nieuwe vrienden? Hoe leef je met iemand, in plaats van naast hem of haar? Hoe kan men dapper genoeg zijn om de kleine stappen te zetten naar een nieuw leven met een groter gevoel van inclusie? 

Eenzaamheid overwinnen

Het boek Eenzaamheid overwinnen biedt concrete methoden en leidt de lezer met een warme en stevige greep door de doolhof van het sociale leven.

Auteur

Anna Bennich is gediplomeerd psycholoog en geregistreerd psychotherapeut. Zij werkt sinds 2005 met cliënten met stressgerelateerde problemen en depressies, maar ook met relatietherapie en leiderschapstraining. Ze is een regelmatige gast op televisie en radio.

Boekgegevens

  • Titel: Eenzaamheid overwinnen. Het beste advies van een psycholoog
  • Auteur: Anna Bennich
  • ISBN 978 94 6471 064 9
  • Paperback | 192 pagina’s
  • Verkoopprijs € 22,50 – Bol.com
Boekcover van Eenzaamheid overwinnen geschreven door Anna Bennich.
Eenzaamheid overwinnen, auteur Anna Bennich.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *