Omgaan met coronastress

Gratis online hulp bij coronastress

Therapieland, marktleider op het gebied van innovatieve e-Health oplossingen, merkt dat veel mensen de huidige situatie rondom corona als erg stressvol ervaren. Niet alleen vanwege de onzekerheid, maar ook doordat mensen minder sociale contacten hebben, steeds meer beperkingen ervaren in het dagelijkse leven en daardoor steeds meer op zichzelf zijn aangewezen.

Gratis online hulp

Om deze mensen te ondersteunen heeft Therapieland een tweetal nieuwe online modules ontwikkeld: ‘Omgaan met coronastress’ en ‘Thuiswerken’. Deze e-Healthprogramma’s worden gratis ter beschikking gesteld aan iedereen die daarin interesse heeft.

Omgaan met coronastress

Omgaan met de lastige gedachten en gevoelens

Door de inzet van deze programma’s zal men beter in staat worden gesteld om op een betere manier om te gaan met alle onzekerheid in de huidige tijd. Het programma ‘Omgaan met coronastress’ bevat concrete tools die helpen beter om te gaan met de lastige gedachten en gevoelens waarmee mensen momenteel kunnen worstelen. En het programma ‘Thuiswerken’ heeft praktische handvatten om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk in te delen.

Omgaan met coronastress

Eva van Beek (Orthopedagoog) en Sietske van der Knijff (Psycholoog), beiden werkzaam bij Therapieland, hebben het programma ‘Omgaan met coronastress’ gezamenlijk met externe behandelaars ontwikkeld.

Sietske: “Wij vinden het onze maatschappelijke taak om psychische hulp voor iedereen toegankelijk te maken en zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden, juist in deze tijd”.

Ga naar de online programma’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *