hoe blijf ik mentaal fit tijdens deze coronatijd

Hoe blijf ik mentaal fit tijdens deze coronatijd

Het is alweer een poos terug dat de eerste maatregelen werden aangekondigd tegen het coronavirus. Hoewel er eerder versoepelingen waren, liggen er nu weer veel coronapatiënten in het ziekenhuis en zijn er zorgen over de nieuwe omikron-variant.

Onzekere tijd

Ook zijn er weer maatregelen van kracht die grote impact hebben op ons leven. Het blijft een verwarrende en onzekere tijd en we reageren daar allemaal anders op.

  • Misschien ervaar jij meer stress of voel je je angstiger of somberder dan anders?
  • Of had jij al last van psychische klachten die zijn toegenomen of krijg je nu minder hulp?

Mentaal fit blijven

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om mentaal fit te blijven in deze coronatijd, heeft de organisatie MIND een gratis flyer met tips geschreven. In deze flyer staan 11 tips om je hierbij te helpen mentaal fit te blijven tijdens deze coronatijd.

Over MIND

MIND wil psychische gezondheid bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Als onafhankelijke maatschappelijke organisatie strijden we voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid en alles doet om onnodig psychisch leed te voorkomen.

Wij geven een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten en bieden informatie, advies en ondersteuning – online, telefonisch en overal in het land.

Flyer aanvragen

Hoe zorg je ervoor dat je mentaal fit blijft? Vraag de flyer nu gratis aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *