Boek, Stoppen met antidepressiva, Marianne ter Mors

Stoppen met antidepressiva

Met dit boek hoop ik het taboe omtrent antidepressiva en psychische klachten te doorbreken. Zodra we open kunnen zijn over onze mentale gekkigheden, valt er een hoop spanning en schaamte weg”.

Stoppen met antidepressiva

Op 13 april 2021 verschijnt het boek Stoppen met antidepressiva van Marianne ter Mors bij Uitgeverij Ten Have. Ter Mors schreef, met hulp van medische professionals, een doorleefd én praktisch boek over het afbouwtraject waar vele Nederlanders tegenop zien.

Afbouwen?

In Nederland slikken ruim 1,2 miljoen mensen antidepressiva. Marianne ter Mors was er daar geruime tijd een van. Afbouwen? Dat doet het gros niet. Want eenmaal aan de pillen, is er niemand uit het medische circuit die je stimuleert om te stoppen.

Afbouwverhaal

Lees Mariannes persoonlijke afbouwverhaal, de ervaringen van tien anderen die stopten met antidepressiva en interviews met huisartsen, psychiaters, wetenschappers en orthomolucair therapeuten. 

Stoppen met antidepressiva biedt hiermee een totaalaanpak met oog voor voeding, slaap, meditatie en professionele hulp om wél die eerste stap te zetten om af te bouwen.

Marianne ter Mors

Strafjurist, diëtist en schrijver Marianne ter Mors werkt als freelance copywriter voor het bedrijfsleven, lifestylebladen als Yoga Magazine en Buitenleven en het AD. Stoppen met antidepressiva is haar eerste boek bij Ten Have.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *