Liselotte Delwel, Leven met je lijf

Leer omgaan met chronische klachten

Het boek Leven met je lijf leert je omgaan met de soms zo harde realiteit en deze op een zachte manier te omarmen, waardoor je blijvende verlichting zult vinden. Je klachten niet langer inde weg zullen staan van wat je eigenlijk zou willen doen met je leven.

Chronisch ziek zijn

5,4 miljoen mensen in Nederland hebben een chronische ziekte. Vaak denken we dat slimme artsen in ziekenhuizen onze klachten wel ‘even’ zullen genezen. Maar wat als dit niet kan? Een grote groep mensen zit gevangen in een worsteling met dagelijkse, soms haast ondraaglijke, pijn of lichamelijke beperkingen.

Zoektocht

Leven met je lijf is een ontwapenend, ontroerend en autobiografisch verhaal van Liselotte Delwel. Ze neemt je mee in een wereld, doorspekt van ziekenhuisbezoeken, van niet begrepen worden, de zoektocht naar alternatieve therapieën en het grenzeloze verlangen naar een oplossing.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Gesteund door Acceptance and Commitment Therapy (ACT) laat ze je zien, voelen en ervaren hoe je de strijd met je lijf definitief kunt stoppen. Alle herkenbare gedachten en emoties die je kunt en vooral ook mag ervaren, komen voorbij. Van hoop tot wanhoop, en van uitzichtloosheid tot het kunnen creëren van een nieuw uitzicht: het maken van een nieuwe start.

Blijvende verlichting

Dit boek leert je om de soms zo harde realiteit op een zachte manier te omarmen, waardoor je blijvende verlichting zult vinden, en je klachten niet langer in de weg staan van wat je eigenlijk wil doen met je leven.

Liselotte Delwel
Liselotte Delwel, auteur van het boek Leven met je lijf, omgaan met chronische klachten.

Auteur Liselotte Delwel

Liselotte Delwel is gedragstherapeut, supervisor en opleider. Ze begeleidt mensen op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Haar aanpak is nuchter, licht en vrolijk, waarbij de persoonlijke waarden van mensen centraal staan. Met als doel: het accepteren en omhelzen van wie je werkelijk bent, tijdens je reis om je doelen en dromen te verwezenlijken.

Boekgegeven

  • Titel: Leven met je lijf
  • Auteur: Liselotte Delwel
  • Prijs: € 19,95
  • Omvang: 120 pagina’s
  • Verschijning: april 2022
  • ISBN: 9789462723238
  • Uitgever: Uitgeverij THEMA

Boek kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *