Vrolijke man in een rolstoel is samen met zijn lieve vrouw buiten in het park.

Praktische gids voor mantelzorgers

Het boek Mantelzorg voor Ouderen is specifiek geschreven om mantelzorgers te ondersteunen en te begeleiden in hun belangrijke rol.

Het boek biedt een schat aan informatie, praktische tips en inspirerende verhalen die mantelzorgers helpen om hun taken met vertrouwen en kennis uit te voeren.

Met 152 pagina’s aan inzichten behandelt het boek onderwerpen zoals de geschiedenis en het belang van mantelzorg, recente onderzoeksresultaten en de positieve effecten van mantelzorg.

Mantelzorg voor ouderen

Deze wegwijzer biedt vooral concrete adviezen over waar mantelzorgers hulp en ondersteuning kunnen vinden, inclusief gedetailleerde informatie over verschillende zorgverleners en instanties.

Een uniek aspect van dit boek is de bijdrage van verschillende professionals uit de zorgsector, die hun expertise en ervaringen delen.

Daarnaast bevat het boek vier uitgebreide interviews met mantelzorgers en hun zorgvragers, die de menselijke kant van mantelzorg belichten en laten zien hoe deze zorg bijdraagt aan het geluk en welzijn van ouderen.

Over de auteur

Gerrie Goedee-Hindriks maakte vier jaar geleden de overstap van de financiële wereld naar de zorgsector en werkt sindsdien als ledenconsulent bij een grote zorgorganisatie.

In deze rol heeft ze meer dan 10.000 gesprekken gevoerd met zorgvragers, zorggevers, professionals en andere betrokkenen. Haar diepgaande kennis en empathie voor de mantelzorgers komen tot uiting in dit boek.

Met Mantelzorg voor Ouderen wil Gerrie mantelzorgers ondersteunen en hen helpen de balans tussen draaglast en draagkracht te behouden.

Boekgegevens

  • Auteur:Gerrie Goedee-Hindriks
  • Titel: Mantelzorg voor ouderen
  • Aantal pagina’s: 152
  • Prijs: € 19,95

Boek kopen

Boekcover van het boek Manterlzorg voor ouderen van auteur Gerrie Goedee-Hindriks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *